Cimrmanband
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cimrmanband

fórum divadelního spolku Cimrmanband a občanského sdružení Klasika bez fraku

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Klavír vážně i nevážně v Alfě 28.února

Goto down 
2 posters
AutorZpráva
pan Jakub

pan Jakub

Poeet p?íspivku : 641
Registration date : 14. 03. 08

Klavír vážně i nevážně v Alfě 28.února Empty
PříspěvekPředmět: Klavír vážně i nevážně v Alfě 28.února   Klavír vážně i nevážně v Alfě 28.února Icon_minitimeMon 17 Mar 2008 - 13:38

Tak jak jste byli, přátelé, spokojeni s večerem? Co se líbilo, co se nelíbilo.. Co nadchlo, co nudilo? Povídejte, zajímá nás váš postoj.. text se stále mění podle našich a vašich reakcí... bounce
Návrat nahoru Goto down
Janina H
Anonymní

PříspěvekPředmět: 99%   Klavír vážně i nevážně v Alfě 28.února Icon_minitimeMon 17 Mar 2008 - 21:49

Tak předně musím podotknout, že něco takového bylo naprosto jedinečné a originální !!! A proč tedy "jen 99%". Veselost, hravost a jednoduchost - Liszt mě nechává vysoce chladnou a nejásavou. Ale jinak všem organizátorům i pánům hercům kloubok dolů!! sunny
Návrat nahoru Goto down
Verča
Anonymní

PříspěvekPředmět: vážně i nevážně...platí to vážně   Klavír vážně i nevážně v Alfě 28.února Icon_minitimeMon 17 Mar 2008 - 23:06

Líbilo se mi to, protože jsem se smála snad celou dobu. A i když jsem to už viděla, stejně mně ty vtípky znovu rozesmály a překvapily... A nezapomenutelná byla Vltava s cákající vodou, takže to působilo fakt věrohodně a mega vtipně... A vůbec...celej konzert byl nabitej, bylo v tom tolik energie...je vidět, že do toho všichni dali maximum... A je skvělý, že jsem si z toho odnesla jen pozitivní pocity. Nemůžu...opravdu nemůžu napsat nic negativního...neni důvod

A za smajlíky: Smile Very Happy Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing sunny
Návrat nahoru Goto down
Peteri
Admin
Peteri

Poeet p?íspivku : 483

PříspěvekPředmět: Re: Klavír vážně i nevážně v Alfě 28.února   Klavír vážně i nevážně v Alfě 28.února Icon_minitimeWed 19 Mar 2008 - 9:55

2Verca: registroval jsem te do fanousku, ale pouze pod nickem Verča, jinak ostatni mas tak jak sis sama zadala.. muzes se zkusit prihlasit. BTW od ted jsou registrace zcela otevrene pro vsechny navstevniky stranek bez potvrzovani od admina. Kdo se nevyzna, vytvoril jsem prehledny navod jak pouzivat forum Smile ..
Verča napsal:
Líbilo se mi to, protože jsem se smála snad celou dobu. A i když jsem to už viděla, stejně mně ty vtípky znovu rozesmály a překvapily... A nezapomenutelná byla Vltava s cákající vodou, takže to působilo fakt věrohodně a mega vtipně... A vůbec...celej konzert byl nabitej, bylo v tom tolik energie...je vidět, že do toho všichni dali maximum... A je skvělý, že jsem si z toho odnesla jen pozitivní pocity. Nemůžu...opravdu nemůžu napsat nic negativního...neni důvod

A za smajlíky: Smile Very Happy Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing sunny
Návrat nahoru Goto down
http://www.panoramio.com/user/2112671
Peteri
Admin
Peteri

Poeet p?íspivku : 483

PříspěvekPředmět: Video z Alfy   Klavír vážně i nevážně v Alfě 28.února Icon_minitimeWed 14 May 2008 - 11:58

10 minutová ukázka z Alfy Wink

Návrat nahoru Goto down
http://www.panoramio.com/user/2112671
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Klavír vážně i nevážně v Alfě 28.února   Klavír vážně i nevážně v Alfě 28.února Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Klavír vážně i nevážně v Alfě 28.února
Strana 1 z 1
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Cimrmanband :: Fórum pro návštěvníky-
Přejdi na: